Leverandør av komplette fremdriftssystemer

innenfor dieselmekanisk, hybrid og ren-elektrisk fremdrift

Om MANCRAFT AS

MANCRAFT AS har lang erfaring som leverandør av komplette marine fremdriftssystemer for det profesjonelle markedet. MANCRAFT AS er en familiebedrift som ble stiftet i 1997, og har gjennom mer enn 20 år levert fremdriftsløsninger optimalt tilpasset hvert enkelt fartøy med hensyn til driftsikkerhet, høy oppetid, lave vibrasjoner, lavt støy og forbruk.
Vår visjon er å være et kompetansesenter for maritime fremdriftsløsninger, og bli markedsledende på energieffektive løsninger. Vi skal være en pådriver i det grønne skiftet ved å utvikle og levere fremtidens løsninger for det professjonelle markedet:
  • Lavutslippsløsninger med MAN dieselmotorer og SCR NOx-rensesystem
  • Hybrid
  • Ren-elektrisk
MANCRAFT AS arbeider tett sammen med motorfabrikanten MAN i Nürnberg, båtdesignere, verft, koblingsprodusenter, girprodusenter, propellerprodusenter og sluttkunder. Målsetningen er hele tiden å tilby den optimale fremdriftsløsningen for hvert enkelt fartøy.

Våre hovedfokus er åpenhet, ærlighet og innovasjonskraft, kombinert med en dynamisk organisasjon.

Hvorfor velge oss?

SERVICES

24 timers service

Vi tilbyr 24 timers service til alle våre kunder. Våre dyktige fagfolk er klare til å hjelpe deg på kort varsel.

CHOOSE

Skandinavias største MAN-marinemotor lager

Fra vårt hovedkontor ved Espehaugen, ved Flesland flyplass i Bergen har vi  Skandinavias største lager for MAN Marine Diesel motorer og reservedeler.

AWARDS

Kompetanse og erfaring

Vi lytter og lærer hver dag om hvordan våre fremdriftssystemer fungerer, og hvordan vi kan forbedre dem for våre kunder.  Med over 30 års erfaring i bransjen hjelper vi deg å finne rette løsninger for deg.

TIME

Kort leveringstid

Grunnet vår store lagerkapasitet og sentrale beliggenhet er det kort leveringstid på produktene og tjenestene du bestiller hos oss.