MAN reservedeler

MANCRAFT AS har et stort varelager i Bergen for mange ulike MAN-motorer. Den gode beliggenheten i nærheten av flyplassen fører til mulighet for hurtige forsendelser på dagen.

Med MAN originaldeler arbeider du med overlegen kvalitet. Reservedeler er produsert i samsvar MAN retningslinjer, og inspiseres nøye for å sikre at de overholder strenge kvalitetskrav. MAN garanterer også maksimal pålitelighet og økonomi. Videre kommer deler med 12-måneders garanti, som gjelder over hele verden. Det er kvalitet du kan stole på.

MAN har et reservedelslager på ca 8.000 ulike typer originaldeler på lager også for eldre motorer. Dersom motoren din blir utsatt for skade, kan du raskt få inn nye deler.

MANCRAFTs delebestillingsskjema

For å kunne hjelpe deg raskest mulig, og sikre korrekt informasjon, ber vi deg vennligst fylle ut skjema under. Utfylt skjema vil bli sendt direkte til vår varelager-avdeling for umiddelbar behandling.
Klikk eller dra fil over hit for å laste opp.

MAN ecoline

MAN tilbyr en innbytteløsning for utvalgte MAN originaldeler der kunde sender inn gammel del i bytte mot en nyoverhalt original MAN reservedel «Ecoline», til en redusert pris sammenlignet med bestilling av en ny del.
MAN ecoline reservedelene som kunde mottar ved bytte har blitt fullstendig overhalt av enten MAN, den opprinnelige utstyrsfabrikanten (OEM) eller en ekstern partner.  Denne sofistikerte gjenvinningsprosessen sikrer at MAN ecoline reservedeler oppnår samme kvalitet som nye MAN Genuine Parts®. Det er derfor vi kan tilby ecoline deler med lik garanti som for nye MAN Genuine Parts®. MAN ecoline deler lønner seg på lang sikt. Ingen nye deler må produseres, noe som reduserer kostnadene dine og sparer miljøet.

Gammel innbyttedel

Ecoline - Overhalt reservedel

(24 mnd garanti)
MANBrosjyre for ecoline

MAN fabrikkoverhalte originaldeler